Ofte stilte spørsmål

Om A.I

AI står for “Artificial Intelligence” på norsk “Kunstig Intelligens”. Det refererer til en form for teknologi som er designet for å utføre oppgaver som vanligvis krever menneskelig intelligens. AI kan ta form av en enkelt teknologi eller en samling av teknologier, og det brukes i en rekke områder, inkludert språkbehandling, visuell gjenkjenning, beslutningstagning og automatisering.

Bloggbua.no bruker A.I. til å generere artikler. AI-teknologien analyserer data om målgruppen, bransjen og de mest effektive nøkkelordene, og bruker denne informasjonen til å skrive artikler med høy kvalitet og relevans for bedriften. På denne måten sparer bedriften tid og ressurser, mens de fortsatt får innhold som fremmer deres merkevare og øker trafikken til deres nettside.

AI-teknologien sikrer kvalitet og relevans ved å benytte seg av data og analyser om bedriften og bransjen, samt ved å lære seg hva som fungerer og ikke fungerer basert på tidligere erfaringer. Tjenester som Bloggbua.no kan også tilby tilpassede innstillinger for å sørge for at artiklene stemmer overens med bedriftens tone og budskap.

Ja, det er mulig å tilpasse AI-genererte artikler til bedriftens unike stemme og tone. Bloggbua.no tilbyr for eksempel tilpassede innstillinger for å sørge for at artiklene stemmer overens med bedriftens tone og budskap.

 

AI-teknologien tar hensyn til SEO ved å inkludere relevante nøkkelord og fraser i artikkelen for å forbedre synligheten i søkeresultater. Tjenester som Bloggbua.no vil også sørge for at artiklene oppfyller de siste SEO-best practices.

Prosess

Ja, du kan bruke artikkelen du mottar fra oss hvor som helst. Du eier alle rettigheter til artikkelen du får tilsendt av oss.

Du mottar artiklene vanligvis innen 5 virkedager. Haster det? For et tilleggsbeløp på 3000 kr, kan du motta artikkelen din innen 24 timer!

Vårt mål er å få tingene riktige første gang. Hvis det er flere stave- / grammatikkfeil, eller hvis artikkelinnholdet er helt feil i forhold til dine opprinnelige instruksjoner, vil vi gjerne revidere det og sende deg tilbake en fikset versjon. Hvis leveransen ikke er akseptabel fordi den ikke oppfyller dine forventninger, må du informere oss innen 7 dager etter levering.

Artikkelen din vil bli levert via e-post når den er ferdigstilt.

Når du bestiller en artikkel, vil du motta en faktura på e-post.

Produkt

Våre kunder som publiserer jevnlig, får vanligvis resultater innen 4-6 måneder. Avhengig av bransjen, anbefaler vi generelt å publisere minimum én artikkel i uken for å se meget gode resultater. 

Nei, Bloggbua.no leverer i utgangspunktet kun artikler.

Dersom du ønsker å overlate publiseringsbiten til noen andre, informer oss så skal vi finne deg en løsning. 

Ja, vi vil bruke dem naturlig innen innholdet. Dette gjøres uten ekstra kostnad.

Nei. Vi har ingen rettigheter til innholdet du bestiller, og vi selger eller reposterer det ikke til noen andre. Ditt innhold er ditt innhold, ingen andres!

Ja, alle artikler som bloggbua lager er forskjellige. 

Nei. Alle artikler du mottar fra Bloggbua er generert av AI, men sett over og godkjent av oss. Resultatet vil være en artikkel minimum 95% skrevet av mennesker. Dette garanterer vi!

Så, hva venter du på?